Fysiotherapie

Bij Fysiotherapie de Kerkstraat werken ervaren fysiotherapeuten. Zij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten. Daarnaast zorgen zij ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen, uiteraard binnen uw mogelijkheden. Ook hebben de fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Kerkstraat kennis op het gebied van pijn, krachtsvermindering, zwelling en ademhalingsproblemen.

Een eerste afspraak is bedoeld om erachter te komen wat uw lichamelijke klachten zijn. Zo kan de fysiotherapeut bepalen, of u gebaat bent bij fysiotherapie, of dat een bezoek aan de huisarts meer op zijn plek is.

Tijdens de eerste afspraak wordt ook het lichaamsdeel onderzocht waar u last van heeft. Daarnaast is het van belang om te kijken wat voor invloed uw klacht/aandoening heeft op uw dagelijkse activiteiten en functioneren.

Na het onderzoek vertelt de fysiotherapeut u wat zijn/haar bevindingen zijn, wat de oorzaak is van de klacht(en) en welke behandeling het meest passend is. Als u akkoord gaat met het behandelplan zal met de fysiotherapeutische behandeling gestart worden.

Fysiotherapie de Kerkstraat behandelt u in de praktijk. Indien u hier een indicatie voor heeft kan behandeling ook aan huis plaatsvinden.

Daarnaast is er de mogelijkheid, na afronding van uw behandeltraject, om te blijven trainen in de praktijk. Dit kan in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Uiteraard onder begeleiding van een fysiotherapeut. Individueel trainen is ook mogelijk, dit wordt aangeboden door een fysiotherapeut die tevens werkzaam is als personal trainer.