Revalidatietraining

Revalidatie is het herstellen na een ongeval, ziekte of operatie, of bij Covid klachten. Revalidatietraining richt zich voornamelijk op uw conditie, uithoudingsvermogen en krachtopbouw.  

In de eerste afspraak stelt de fysiotherapeut met u een persoonlijk trainingsprogramma voor uw revalidatie op. Dit bestaat uit afspraken met de fysiotherapeut en oefenen in uw thuissituatie. 

Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van bandages en tape om het lichaam tijdens en na de behandeling te ondersteunen. 

Fysiotherapie de Kerkstraat staat bekend om de kennis op het gebied van revalidatie na bijvoorbeeld een totale knie of heup prothese.

Valpreventie vallen verleden tijd

Vallen Verleden tijd is een groepstraining van 5 weken (2x per week), voor maximaal 10 personen per keer. Het bestaat uit drie onderdelen: een hindernisbaan, spelvormen en valtraining. Per week wordt in1 bijeenkomst de hindernisbaan behandeld en in de andere bijeenkomsten de valtrainingen en spelvormen. op deze manier bent u bezig met met uw evenwicht, loopvaardigheid en kracht.